FOX Sports Vandaag Voetbalzomer
FOX Sports Vandaag Voetbalzomer - © FOXSports.NL

Zondagavond volle bak bij FOX Sports Vandaag Voetbalzomer

7 juli 2019
Deze zomer hoef je met FOX Sports Vandaag Voetbalzomer niets te missen van de grote internationale toernooien! Met speciale gasten, analisten en heel veel live-wedstrijden blijf je dagelijks op de hoogte van het WK voor vrouwen, de Copa América, de Gold Cup én de Afrika Cup.

In de vroege uitzending van 20.00 uur gaat het uiteraard expliciet over de finale van het WK-vrouwen. De Oranjevrouwen treden om 17.00 uur aan tegen de Verenigde Staten, de winnaar van het topaffiche kroont zich tot wereldkampioen.

Omdat er na het nu al fantastische toernooi van de Oranje Leeuwinnen genoeg te analyseren valt, schuiven liefst drie gasten aan: Leonne Stentler, Benno Nihom en Dyanne Bito, voormalig international. Zij praten een uur na over het succes van de equipe van Sarina Wiegman. 

Doordenderen met de Copa América

Na het bespreken van de historische weken van de Oranjevrouwen in Frankrijk dendert FOX Sports Vandaag Voetbalzomer door met de finale van de Copa América. Vanaf 21.00 uur volgt de voorbeschouwing met David Endt, Sjoerd Mossou en Ronald de Boer, alvorens Brazilië het vanaf 22.00 uur opneemt tegen het Peru van Feyenoorder Renato Tapia.

Het gastland wil maar al te graag in eigen land kampioen van Zuid-Amerika worden en misschien maakt Ajax-speler David Neres wel minuten. 

Drie nieuwe gasten

Na de wedstrijd blikken we samen terug op het toernooi, dat Lionel Messi zaterdag nog met een rode kaart verliet. Ook een terugblik op de Afrika Cup komt voorbij, hetzelfde geldt voor een vooruitblik op de finale van de Gold Cup, die in de nacht van zondag op maandag wordt gespeeld in Chicago. Ook dit affiche (tussen Mexico en de Verenigde Staten) is vanaf 03.00 uur LIVE te zien op FOX Sports 4. (FOX Sports

Gerelateerd