FOX Sports Vandaag Voetbalzomer
FOX Sports Vandaag Voetbalzomer - © FOXSports.NL

Stentler, Simek en Kwakman bij FOX Sports Vandaag Voetbalzomer

8 juli 2019
Deze zomer hoef je met FOX Sports Vandaag Voetbalzomer niets te missen van de grote internationale toernooien en het laatste nieuws! Met speciale gasten, analisten en heel veel live-wedstrijden blijf je dagelijks op de hoogte.

Presentator Jan Joost van Gangelen ontvangt Leonne Stentler voor de vroege uitzending (19.30 uur). Het duo krijgt voor de late uitzending (23.00 uur) gezelschap van Martin Simek en Kees Kwakman.

WK voor vrouwen

Voormalig international Stentler bespreekt de indrukwekkende prestatie van de Oranjevrouwen op het WK. Wat heeft de finaleplek teweeggebracht en wat zullen de gevolgen van de zilveren plak zijn voor het vrouwenvoetbal?

Wimbledon

Voormalig tennisser en coach Simek laat zijn licht schijnen over Wimbledon. Het laatste nieuws en de partijen van de topspelers komen uiteraard aan bod.

Afrika Cup en Gold Cup

Analist Kwakman kijkt terug op de finale van de Gold Cup tussen Mexico en de Verenigde Staten van zondagnacht én neemt de laatste achtste finales van de Afrika Cup onder de loep: Mali - Ivoorkust en Ghana - Tunesië.

FOX Sports Vandaag Voetbalzomer zie je dagelijks om 19.30 uur en 23.00 uur op FOX Sports 1