FOX Sports Vandaag Voetbalzomer
FOX Sports Vandaag Voetbalzomer - © FOXSports.NL

Mesker, Yes-R en Boussaboun bij FOX Sports Vandaag Voetbalzomer

10 juli 2019
Deze zomer hoef je met FOX Sports Vandaag Voetbalzomer niets te missen van de grote toernooien en het laatste nieuws! Met speciale gasten, analisten en heel veel live-wedstrijden blijf je dagelijks op de hoogte.

Presentator Milan van Dongen ontvangt Yes-R voor de vroege uitzending (19.30 uur). Het duo krijgt voor de late uitzending (23.00 uur) gezelschap van Marcella Mesker en Ali Boussaboun.

Afrika Cup

Rapper en Afrika Cup-kenner Yes-R en voormalig Marokkaans international Boussaboun laten hun licht schijnen over het Afrikaans kampioenschap, dat toe is aan de kwartfinales. Woensdag treft Senegal stuntploeg Benin (18.00 uur ) en neemt het Zuid-Afrika van Lars Veldwijk het op tegen Nigeria (21.00 uur).

Wimbledon

Commentator en oud-tennisster Mesker neemt de dag op Wimbledon onder de loep. Woensdag komen in de kwartfinales onder meer Novak Djokovic, Rafael Nadal en Roger Federer in actie.

Laatste nieuws

Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor het laatste nieuws en transfers. Zo zijn we te gast bij FC Emmen en Heracles Almelo en speelt Feyenoord een vriendschappelijke wedstrijd tegen SV Darmstadt.

FOX Sports Vandaag Voetbalzomer zie je dagelijks om 19.30 uur en 23.00 uur op FOX Sports 1