FOX Sports Vandaag Voetbalzomer
FOX Sports Vandaag Voetbalzomer - © FOXSports.NL

Kwakman en Yamali bij FOX Sports Vandaag Voetbalzomer

13 juli 2019
Deze zomer hoef je met FOX Sports Vandaag Voetbalzomer niets te missen van de grote toernooien en het laatste nieuws! Met speciale gasten, analisten en heel veel live-wedstrijden blijf je dagelijks op de hoogte.

Presentator Milan van Dongen ontvangt Kees Kwakman voor de vroege uitzending (19.30 uur). Het duo krijgt voor de late uitzending (23.00 uur) gezelschap van Yordi Yamali.

Afrika Cup

Analist Kwakman en Yamali, maker van de Afrika Cup-podcast 'Neutrale Kijkers', kijken onder meer vooruit naar de halve finales van de Afrika Cup. Zondag staan Senegal - Tunesië en Algerije - Nigeria op het programma.

Wimbledon

Ook komt de Wimbledon-finale bij de vrouwen uitgebreid aan bod. Zevenvoudig winnares Serena Williams en Simona Halep strijden zaterdag om de titel op het heilige gras in Londen. We praten via FaceTime met voormalig dubbelkampioen en Davis Cup-captain Paul Haarhuis.

Laatste nieuws

Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor de laatste transfers en het nieuws van de dag. Zo komen onder meer PSV, Feyenoord en sc Heerenveen ter sprake

FOX Sports Vandaag Voetbalzomer zie je dagelijks om 19.30 uur en 23.00 uur op FOX Sports 1