FOX Sports Vandaag Voetbalzomer
FOX Sports Vandaag Voetbalzomer - © FOXSports.NL

LIVE: FOX Sports Vandaag Voetbalzomer

14 juli 2019
Deze zomer hoef je met FOX Sports Vandaag Voetbalzomer niets te missen van de grote toernooien en het laatste nieuws! Met speciale gasten, analisten en heel veel live-wedstrijden blijf je dagelijks op de hoogte.

Vandaag een speciale, extra lange uitzending van FOX Sports Vandaag Voetbalzomer, waarin presentator Milan van Dongen vanaf 20.00 uur gasten Yes-R, Kees Kwakman en Martin Simek ontvangt.

Afrika Cup

In deel 1 kijken rapper en Afrika Cup-kenner Yes-R en analist Kwakman terug op de halve finale tussen Senegal en Tunesië (18.00 uur) én vooruit naar het duel tussen Algerije en Nigeria (21.00 uur). In het tweede deel - vanaf 23.00 uur - analyseren de gasten de tweede halve eindstrijd.

Voor ons is verslaggever Maarten van Os bovendien ter plaatse in Egypte voor het laatste nieuws rondom de halve finales.

Wimbledon

Daarnaast bespreekt schrijver en oud-tenniscoach Simek de finale op Wimbledon tussen Roger Federer en Novak Djokovic. De Zwitser won het toernooi al acht keer, terwijl Djokovic al vier titels op zak heeft.

Uitgebreid is er ook volop aandacht voor de laatste transfers en het nieuws van de dag.

FOX Sports Vandaag Voetbalzomer zie je zondag vanaf 20.00 uur op FOX Sports 1

FC Groningen wijst Pohl de deur

14 juli 2019
FC Groningen wijst Pohl de deur
Voor Jannik Pohl is er geen toekomst meer bij FC Groningen. De Deense spits heeft van technisch directeur Mark-Jan Fledderus te horen gekregen...