FOX Sports Vandaag Voetbalzomer
FOX Sports Vandaag Voetbalzomer - © FOXSports.NL

Kooij en Vissers bij FOX Sports Vandaag Voetbalzomer

15 juli 2019
Deze zomer hoef je met FOX Sports Vandaag Voetbalzomer niets te missen van de grote toernooien en het laatste nieuws! Met speciale gasten, analisten en heel veel live-wedstrijden blijf je dagelijks op de hoogte.

Presentator Milan van Dongen ontvangt voor de late uitzending van FOX Sports Vandaag Voetbalzomer (23.00 uur) scheidsrechter Joey Kooij en Volkskrant-journalist Willem Vissers.

Nieuwe spelregels

Kooij geeft uitleg bij de nieuwe spelregels die het komende voetbalseizoen worden ingevoerd. Ook bespreekt hij de VAR, in het bijzonder de optredens van de videoscheidsrechters tijdens de Afrika Cup.

Vissers laat eveneens zijn licht schijnen over het Afrikaans kampioenschap, waar vrijdag de finale tussen Senegal en Algerije op het programma staat.

WK voor vrouwen

Vissers kijkt tevens terug op het WK voetbal voor vrouwen. Hij volgde het mondiale eindtoernooi op de voet en zag in de Frankrijk de Oranjevrouwen de finale halen, waarin uiteindelijk werd verloren van de Verenigde Staten.

Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor het laatste nieuws, wedstrijden en transfers. Zo zijn we te gast bij SC Cambuur en Excelsior en speelde Frank de Boer zondagnacht met Atlanta United tegen Seattle Sounders.

FOX Sports Vandaag Voetbalzomer zie je dagelijks om 19.30 uur en 23.00 uur op FOX Sports 1

Wotte volgt Steijn naar Al-Wahda

15 juli 2019
Wotte volgt Steijn naar Al-Wahda
In navolging van trainer Maurice Steijn gaat Mark Wotte aan de slag bij Al-Wahda uit de Verenigde Arabische Emiraten. De 58-jarige Wotte wordt...