Riyad Mahrez viert feest met Algerije
Riyad Mahrez viert feest met Algerije - © Pro Shots

Finale Afrika Cup live voor alle abonnees FOX Sports

17 juli 2019
De finale van de Afrika Cup is vrijdagavond te zien op zowel FOX Sports 1 als FOX Sports 4. De eindstrijd tussen Senegal en Algerije is daardoor live te volgen door alle abonnees van FOX Sports. De finale begint vrijdagavond om 21.00 uur en wordt gespeeld in het Cairo Stadium in Egypte.
Smaakmakers van het toernooi

Algerije en Senegal ontpopten zich de afgelopen weken tot smaakmakers van het toernooi. Toch kostte het de landen de nodige inspanningen om een finaleplaats te bemachtigen. In de halve finales had Senegal zondag een verlenging nodig om met Tunesië af te rekenen. Later op de avond noteerde sterspeler Riyad Mahrez pas in de slotseconden de 2-1 eindstand voor Algerije tegen Nigeria.

Yes-R en Kees Kwakman in FOX Sports Vandaag Voetbalzomer

De voor- en nabeschouwing van de Afrika Cup-finale is te zien in FOX Sports Vandaag Voetbalzomer op FOX Sports 1. Presentator Milan van Dongen bekijkt de wedstrijd samen met Afrika Cup-watchers Yes-R, Ali Boussaboun en Kees Kwakman. De uitzending begint om 20.00 uur.

Met de finale van de Afrika Cup komt een einde aan de FOX Sports Vandaag Voetbalzomer. In het programma waren gedurende de zomer alle hoogtepunten te zien uit onder andere de Afrika Cup, Copa América, Gold Cup en het WK Vrouwen.

Finale Afrika Cup: vrijdag 19 juli om 21.00 uur op FOX Sports 1 en FOX Sports 4