Samenvatting PSV - VfL Wolfsburg

PSV onderuit tegen Wolfsburg bij laatste test

17 juli 2019
PSV heeft weinig zelfvertrouwen getankt in het laatste oefenduel in aanloop naar het nieuwe seizoen. Tegen VfL Wolfsburg ging het elftal van Mark van Bommel onderuit: 0-2.

Al na vijf minuten kwam Wolfsburg op voorsprong in Eindhoven. Maximilian Arnold verraste Jeroen Zoet met een schot van afstand: 0-1. Vlak voor rust knikte William vogelvrij de 0-2 binnen. 

PSV begon met aanwinsten Toni Lato en Bruma en de teruggekeerde Sam Lammers en Derrick Luckassen aan het duel. Aanwinst Olivier Boscagli zat nog niet de wedstrijdselectie. Bij Wolfsburg stond Wout Weghorst in de basis, oud-PSV'er Jeffrey Bruma viel in de tweede helft in.

Na één helft greep Van Bommel in door Lato te wisselen voor Michal Sadilek. PSV werd sterker en kreeg kansen om terug te komen in de wedstrijd, maar Steven Bergwijn, Donyell Malen en Bruma hadden het vizier niet op scherp staan.

Ook Hirving Lozano. die een fitte en scherpe indruk maakte bij zijn invalbeurt, kon de aansluitingstreffer niet meer forceren. Wolfsburg beëindigde het duel met tien man na een tweede gele kaart voor Michael Edwards. (FOX Sports)