André Onana, Lisandro Martínez, Perr Schuurs en Sergino Dest staan in de basis bij Ajax bij de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV.

Martínez en Schuurs vormen het centrale duo, Veltman staat rechtsback, Dest begint aan de linkerkant. Daley start op het middenveld. Ook André Onana heeft een basisplaats.

Ajax strijdt niet op volle oorlogssterkte om de eerste prijs van het seizoen. Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui beginnen op de bank omdat ze nog actief zijn geweest op de Afrika Cup.

Nicolás Tagliafico en David Neres ontbreken omdat ze op de Copa América hebben gespeeld. Aanwinsten Razvan Marin en Quincy Promes verschijnen ook aan de aftrap in een uitverkochte Johan Cruijff ArenA.

Mark van Bommel kiest bij PSV voor Boscagli en Gakpo in plaats van Viergever en Lozano. Naast Lozano speelt ook zijn landgenoot 

Gutiérrez niet. 

Beide Mexicanen worden in Amsterdam gespaard voor het uitduel van komende dinsdag met FC Basel in de tweede voorronde van de Champions League.

Ook Donyell Malen verschijnt niet aan de aftrap. Sam Lammers staat in de spits. Aanwinst Olivier Boscagli vormt samen met Derrick Luckassen het centrum van de defensie van de bezoekers uit Eindhoven. Lammers vormt een voorhoede met Bruma en Cody Gakpo. (FOX Sports/ANP)

De Johan Cruijff Schaal zie je om 18.00 uur LIVE op FOX Sports 1 en het open kanaal van FOX. 

Oud-international Mijnals overleden

27 juli 2019
Oud-international Mijnals overleden
Humphrey Mijnals is op 88-jarige leeftijd overleden. De oud-voetballer was de eerste speler van Surinaamse afkomst die in het Nederlands elftal...

Gerelateerd