Kiki Bertens
Kiki Bertens - © Pro Shots

Dag van de Nederlandse tennisfinales op FOX Sports

28 juli 2019
Niet één, maar liefst twee tennisfinales met Nederlandse inbreng zie je zondag op FOX Sports. Kiki Bertens en het herendubbel-koppel Robin Haase en Wesley Koolhof komen in actie.

Haase en Koolhof nemen het in Hamburg op tegen de Oostenrijkers Oliver Marach en Jurgen Melzer. Het Nederlandse duo bereikte de finale na een zenuwslopende halve finale tegen het Kroatische koppel Mate Pavic/Ivan Dodig. Haase en Koolhof wonnen in de derde set de supertiebreak met 10-8.

De Nederlanders beginnen aan hun finale rond 13.30 uur, na afloop van de enkelspelfinale die begint om 12.00 uur en ook live te zien is op FOX Sports 5.

Bertens vs. Teichmann

Bertens had aanmerkelijk minder moeite om de finale te bereiken van het WTA-toernooi in Palermo. Ze rekende in de halve finale af met Paula Badosa Gibert: 6-1, 7-5. Haar tegenstander is de Jil Teichmann. De Zwitserse is de nummer 82 van de WTA-ranglijst.

Bertens kan in Palermo haar derde titel van het seizoen veroveren. Ze was dit jaar al de sterkste in Sint-Petersburg (indoor) en in Madrid (gravel). Ze voegde het toernooi van Palermo later aan haar planning toe. (FOX Sports/ANP)

Haase/Koolhof zie je rond 13.30 uur LIVE op FOX Sports 5, Bertens komt in actie om 19.30 

 

Gerelateerd