Marc Overmars gaat ervan uit dat Donny van de Beek en Joël Veltman deze transferperiode trouw blijven aan Ajax.

Voorafgaand aan het Europese thuisduel met PAOK in de derde voorronde van de Champions League heeft Marc Overmars, directeur voetbalzaken bij Ajax, zich uitgesproken over de geruchtenstroom omtrent Van de Beek en Veltman.

Met name Van de Beek siert al enkele weken de krantenkoppen in het binnen- en buitenland. De 22-jarige middenvelder staat in de nadrukkelijke belangstelling van Real Madrid. 

"Ik ga ervan uit dat Van de Beek blijft", zei Overmars in gesprek met Ziggo Sport. "We hebben de zaakjes goed op orde en het team staat in grote lijnen." 

​Contractverlenging Veltman een optie

Ajax heeft naar verluidt een buitenlandse aanbieding aan het adres van Veltman afgeslagen. De Amsterdamse club hoopt het aflopende contract van de 27-jarige verdediger te verlengen. 

Overmars: "We hebben gesprekken gehad met Joël en eigenlijk een paar situaties voorgelegd aan hem. Natuurlijk had hij graag die transfer gemaakt, maar we hebben hem nu nodig. Dus we zullen er alles aan doen om dat op een nette manier voor elkaar zien te krijgen." (FOX Sports