Philippe Coutinho speelt dit seizoen in de Bundesliga. De middenvelder wordt door Bayern München voor één seizoen gehuurd van FC Barcelona.

Bayern München heeft een optie tot koop bedongen in de onderhandelingen. Coutinho verkaste in januari 2018 van Liverpool naar Barcelona voor een bedrag van 120 miljoen euro. De verwachtingen die bij het hoge prijskaartje hoorden heeft hij echter niet kunnen waarmaken.

Michaël Cuisance

Ook Michaël Cuisance komt naar Beieren. De Franse middenvelder komt over van Borussia Mönchengladbach . "We zijn heel gelukkig dat zij spelers van Bayern worden", zei Salihamidzic.

Kovac verwelkomt Coutinho echter met open armen. "Ik denk dat wij allemaal, niet alleen Bayern maar de hele Bundesliga, blij moeten zijn dat we zo'n topspeler in onze competitie krijgen", zei de trainer. "Coutinho heeft zich niet alleen bewezen bij zijn clubs, maar ook in de nationale ploeg." De Duitse kampioen versterkte zich deze zomer ook al met Lucas Hernández, Benjamin Pavard, Ivan Perisic en Jann-Fiete Arp. (FOX Sports/ANP)

Gerelateerd

Stand