Oussama Assaidi
Oussama Assaidi - © Pro Shots

Deze spelers zijn gratis op te halen

3 september 2019
De transfermarkt is gesloten, maar deze spelers zijn nog altijd op te halen door een transfervrije status.

Hatem Ben Arfa
De Fransman kent een carrière met ups en downs. Zijn beste seizoen kende Ben Arfa bij OGC Nice, waar hij zeventien keer scoorde in 2015/2016.

Hatem Ben Arfa. | Pro Shots

Sinds 1 juli zit de 32-jarige aanvallende middenvelder zonder club. Afgelopen seizoen stond hij nog op de loonlijst bij Stade Rennes.

Wilfried Bony
Welke club gaat er met de beresterke spits aan de haal? Bony hield zijn conditie op peil bij League Two-club Newport County, maar zou nog makkelijk op een veel hoger podium uit moeten kunnen komen.

De voormalige aanvalsleider van Vitesse stond voor het laatst onder contract bij Swansea City, waar zijn tweede dienstverband geen succes werd.

Keisuke Honda
Voor even was hij deze zomer terug bij oude liefde VVV-Venlo, maar Honda zit ook na het sluiten van de transferwindow nog zonder club.

De 33-jarige Japanner denkt mogelijk over een definitieve overstap naar het trainersvak. Het afgelopen seizoen fungeerde hij al enige tijd als bondscoach van Cambodja.

Fábio Coentrão
Wie nog op zoek is naar een ervaren linksback is bij Fábio Coentrão wat dat betreft in ieder geval aan het juiste adres. 

De 31-jarige Portugees speelde voor Real Madrid, Sporting Lissabon, Benfica en was het meest recent actief bij Rio Ave. Daar vertrok hij 1 juli na het aflopen van zijn contract.

Michel Vorm
Jarenlang gold Vorm als tweede man achter Hugo Lloris bij Tottenham Hotspur, waar hij onlangs transfervrij de deur uitliep.

Michel Vorm. | Pro Shots

Met vijftien interlands voor Oranje achter zijn naam moet de 35-jarige keeper voor veel clubs een interessante optie zijn om het keepersbestand mee aan te vullen.

Alexander Büttner
Een andere linksback met de nodige ervaring die transfervrij op te halen is, is Büttner. 

Op 23-jarige leeftijd maakte Büttner een droomtransfer van Vitesse naar Manchester United. Na buitenlandse avonturen bij Dinamo Moskou en Anderlecht keerde de vleugelverdediger twee jaar geleden terug in Arnhem. Met zijn leeftijd (30) zou Büttner makkelijk nog enkele jaren mee moeten kunnen in het profvoetbal. 

Oussama Assaidi
Promoveerde afgelopen seizoen met FC Twente naar de Eredivisie, maar kon door de nodige blessures niet de bijdrage leveren waarop hij gehoopt moet hebben. 

Assaidi (31), die ooit furore maakte bij sc Heerenveen en een transfer naar Liverpool verdiende, flirtte even met amateurclub HBOK, maar hoopt nog altijd op een nieuwe uitdaging in het profvoetbal. (FOX Sports)

Gerelateerd