Vangelis Pavlidis
Vangelis Pavlidis - © Pro Shots

Hier zie je de Eredivisie-duels uit Speelronde 4

23 augustus 2019
Speelronde 4 van de Eredivisie staat voor de deur. Hier lees je alles over de programmering van de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie dit weekend. Ajax, PSV, AZ en Feyenoord komen dit weekend niet in actie.

Op vrijdag wordt er bij negen wedstrijden afgetrapt in de Keuken Kampioen Divisie. De hoogtepunten uit deze wedstrijden komen voorbij in het Keuken Kampioen Divisie-schakelprogramma op FOX Sports 1 vanaf 20.00 uur. Roda JC - N.E.C. wordt uitgezonden op FOX Sports 2. Op FOX Sports 3 is NAC Breda - SC Cambuur te zien.

Speelronde 4 van de Eredivisie begint op zaterdag met Willem II - FC Emmen. Er wordt om 18.30 uur afgetrapt in Tilburg en deze wedstrijd zie je op FOX Sports 2. Na dit duel gaan we op dit kanaal om 20.45 uur verder met sc Heerenveen - FC Twente. De Eretribune begint om 18.00 uur op FOX Sports 1 met analisten Marco van Basten, Hugo Borst, Ronald de Boer en Simon Cziommer. Om 19.45 uur is op hetzelfde kanaal Heracles Almelo - Vitesse te zien. 

Zondag wordt er na Goedemorgen Eredivisie, dat om 10.00 uur begint op FOX Sports 1 en 2, om 12.15 uur afgetrapt in Waalwijk voor de wedstrijd  RKC Waalwijk - ADO Den Haag. Deze wedstrijd is te zien op FOX Sports 2. Vervolgens zie je op FOX Sports 1 FC Utrecht - VVV Venlo om 14.30 uur en PEC Zwolle - Sparta Rotterdam om 16.45 uur. (FOX Sports)

Eredivisie-programma | FOXSports.NL