Vitesse neemt het op tegen AZ
Vitesse neemt het op tegen AZ - © Pro Shots

Hier zie je de duels van speelronde 5

31 augustus 2019
Speelronde 5 van de Eredivisie is van start gegaan met FC Emmen - PEC Zwolle. In tegenstelling tot speelronde 4 komen dit weekend Ajax, PSV, Feyenoord en AZ wél in actie. Lees hier alles over de Eredivisie-programmering van dit weekend.
Bekerloting in Eretribune 

Zaterdag staan er drie duels op het programma in de Eredivise. Bij sc Heerenveen – Fortuna Sittard wordt er om 18.30 uur afgetrapt. Dit duel, wordt net als ADO Den Haag – VVV Venlo, uitgezonden op FOX Sports 2. Het duel in Den Haag begint om 20.45 uur.

Op FOX Sports 1 begint om 18.00 uur de Eretribune met Marco van Basten, Sjoerd Mossou, Kenneth Perez en Arnold Bruggink. Naast het analyseren van de duels wordt er ook geloot in de Eretribune voor de TOTO KNVB Beker. Om 18.45 uur vindt live de loting van de voorronde plaats.

Vanaf 19.45 uur wordt er geschakeld naar Groningen voor FC Groningen – Heracles Almelo. Na dit duel begint om 22.00 uur de loting voor de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker.

Zondag 

Door de Europese verplichtingen komt de top vier zondag in actie. Na Goedemorgen Eredivisie, dat om 10.00 uur begint op FOX Sports 1, wordt er om 12.15 uur afgetrapt bij FC Twente – FC Utrecht op FOX Sports 2.  Aansluitend zie je op hetzelfde kanaal Sparta – Ajax, vanaf 14.30 uur, en Vitesse – AZ om 16.45 uur.  

Willem II – Feyenoord begint ook om 16.45 uur en wordt uitgezonden op FOX Sports 1. De slotwedstrijd van speelronde 5, RKC Waalwijk – PSV, is op hetzelfde kanaal te zien vanaf 20.00 uur.  (FOX Sports)

Programmakaart | FOXSports.NL

Fortuna huurt Harries van Swansea

27 augustus 2019
Fortuna huurt Harries van Swansea
Fortuna Sittard heeft zich versterkt met Cian Harries van Swansea. De 22-jarige verdediger wordt voor een jaar gehuurd met een optie tot koop.