Samenvatting Boca Juniors - LDU Quito

Boca Juniors en Flamengo naar halve finales Copa Libertadores

29 augustus 2019
Boca Juniors is doorgedrongen tot de halve finales van de Copa Libertadores. De verliezend finalist van vorig seizoen speelde met 0-0 gelijk tegen LDU Quito, wat genoeg was na de 0-3 zege in Ecuador.

Boca Juniors had net als tijdens de heenwedstrijd van vorige week de score in het eerste kwartier kunnen openen. Ramón Ábila en Lisandro López hadden het vizier echter niet op scherp staan.

Gold old Carlos Tévez kreeg vervolgens eveneens een aantal mogelijkheden, terwijl Sebastián Villa op de lat knalde.

Voormalig AS Roma-middenvelder Daniele De Rossi had zijn eerste optreden in de Copa Libertadores kunnen opluisteren met een treffer, maar de invaller werd in de slotfase ternauwernood gestuit.

Boca treft in de halve finales de winnaar van het duel tussen Cerro Porteño en River Plate. River, de aartsrivaal van Boca én tevens de winnaar van vorig jaar, boekte in de heenwedstrijd een 2-0 zege in eigen huis.

Internacional  - Flamengo

Flamengo staat in de andere halve finale tegenover Grêmio. Het tweede Braziliaanse onderonsje met Internacional eindigde in een 1-1 gelijkspel. Vorige week was Flamengo met 2-0 te sterk in Rio de Janeiro.

Rodrigo Lindoso maakte het na een uur spannend door de 1-0 binnen te koppen, maar Gabriel Barbosa gooide de wedstrijd vlak voor tijd uit een counter op slot. (FOX Sports)

Cerro Porteño - River Plate zie je in de nacht van donderdag op vrijdag om 00.15 uur LIVE op FOX Sports 4