Wie is de Eredivisie-held van jouw kind?

Maak kans op 1 van de 1000 Eredivisie-ballen voor je klas!

31 augustus 2019
Niet alleen de Eredivisie, ook de scholen zijn in heel Nederland weer begonnen. Ter gelegenheid van het nieuwe voetbalseizoen én het nieuwe schooljaar geeft FOX Sports 1000 Eredivisie-ballen weg.

Lees hieronder hoe je een van de ballen kunt winnen voor jouw klas (of de klas van jouw kind). En maak daarnaast kans op een bezoek aan een Eredivisie-wedstrijd met de hele klas!

Het Begint bij FOX Sports

Speciaal voor het begin van het seizoen heeft FOX Sports vier video’s gemaakt met de titel ‘Het Begint bij FOX Sports’. Daarin laten kinderen zich inspireren door hun Eredivisie-helden. Heb jij (of jouw kind) ook een Eredivisie-held? Vertel ons wie het is en waarom. Of nog beter: doe hem na in een foto of video. Bijvoorbeeld een doelpunt, een opvallende actie of de manier van juichen. Deel dit op Instagram, Facebook of Twitter en tag @foxsportsnl om kans te maken.

Wat moet je doen: 

• Doe je Eredivisie-held na (of vertel wie het is en waarom) en post dit op InstagramFacebook of Twitter
• Tag @foxsportsnl in je bericht en noem je klas en school
• Doe dit vóór 20 september 2019

Dat is alles! Je maakt dan kans op een van de duizend Eredivisie-ballen. En misschien win je wel de speciale bal, dan word je met de hele klas uitgenodigd bij een Eredivisie-wedstrijd!