FC Twente
FC Twente - © Pro Shots

Hier zie je de Eredivisie-duels uit speelronde 7

20 september 2019
Na de duels van de Nederlandse clubs in Europa is het weer tijd voor de Eredivisie. Hier lees je alles over de programmering van dit weekend.

De zevende speelronde wordt afgetrapt met de Twentse derby FC Twente – Heracles Almelo. Deze wedstrijd is vanaf 20.00 uur te zien op FOX Sports 2.

De hoogtepunten van dit duel samen met die van de Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden komen voorbij in het schakelprogramma Voetbal op Vrijdag dat om 20.00 uur begint op FOX Sports 1.

Programma speelronde 7 | FOXSports.NL

Zaterdag

De Eretribune begint om 18.00 uur op FOX Sports 1 waarin voor- en nabeschouwd wordt op FC Groningen - PEC Zwolle. Die wedstrijd begint om 19.45 uur. Willem II – VVV Venlo begint op hetzelfde tijdstip en zie je op FOX Sports 3.

Op FOX Sports 2 zie je vanaf 18.30 uur Sparta Rotterdam – RKC Waalwijk. De avond wordt afgesloten met Vitesse – Fortuna Sittard om 20.45 uur op FOX Sports 2.

Zondagse topper 

In Goedemorgen Eredivisie wordt zondagochtend vanaf 10.00 uur op FOX Sports 1 en 2 uitgebreid voorbeschouwd op PSV – Ajax. Milan van Dongen ontvangt naast Hans Kraay jr. ook John van 't Schip en Ernest Faber.

Vervolgens zit je op hetzelfde kanaal goed voor de wedstrijd sc Heerenveen – FC Utrecht, die om 12.15 uur begint.

Daarna zie je op FOX Sports 2 vanaf 14.30 uur FC Emmen – Feyenoord. Na dat duel is het tijd voor de topper PSV – Ajax, die wordt uitgezonden op FOX Sports 1. Naast deze wedstrijd begint om 16.45 uur ook AZ – FC Utrecht op FOX Sports 2. (FOX Sports)