Samenvatting ASWH - VV IJsselmeervogels

Van den Meiracker houdt perfecte reeks in stand, IJsselmeervogels wint

21 september 2019
VV IJsselmeervogels blijft koploper in de Tweede Divisie. De Rooien uit Spakenburg wonnen op bezoek bij GVVV: 1-3. Danny van den Meiracker scoorde voor de vijfde wedstrijd op rij voor IJsselmeervogels.

Jeffrey Buitenhuis scoorde in de eerste helft voor IJsselmeervogels, Koen Wesdorp tekende voor de gelijkmaker in de 53ste minuut. Van den Meiracker was verantwoordelijk voor de 1-2 in Veenendaal en na een eigen doelpunt van Roy van 't Hoog was de zege zeker voor VV IJsselmeervogels: 1-3. 

Vierde zege op rij voor HHC, Drenthe held en schlemiel

HHC Hardenberg heeft voor de vierde keer op rij gewonnen in de Tweede Divisie en de zegereeks van Kozakken Boys - dat ook drie keer op rij had gewonnen - doorbroken. Hardenberg kwam gemakkelijk aan de goals in Werkendam. Al na vijf minuten scoorde Rick Hemmink.

Royston Drenthe stond aan de basis van de tweede treffer van HHC. De oud-speler van onder meer Feyenoord, Real Madrid en Sparta Rotterdam verloor de bal op het middenveld, Jurjen Mannes profiteerde optimaal: 0-2.

Schlemiel Drenthe maakte zijn fout goed met een assist op neef Tyrone Conraad en een doelpunt: 2-2. Rutger Etten hielp HHC echter alsnog aan de zege: 2-3. Ajax-jeugdproduct Nick de Bondt tilde de score in de absolute slotfase nog naar 2-4.

Kay Tejan speelde met een rouwband tijdens het duels vanwege het overlijden van zijn beste vriend Kelvin Maynard. (FOX Sports)

Overige uitslagen

Katwijk - Quick Boys: 0-0
ASWH - VV IJsselmeervogels 1-3
Rijnsburgse Boys - Jong FC Volendam 0-2
SV Spakenburg - Jong Sparta Rotterdam 2-1
De Treffers - SVV Scheveningen 1-0
SC TEC - VV Noordwijk 1-1

 


Roy van ’t Hoog