Gerbrands:  "Op weg naar de derde ster en de beste 32 van Europa"

Gerbrands verlengt tot medio 2025 bij PSV

18 oktober 2019
Toon Gerbrands heeft zijn contract bij PSV met drie jaar verlengd. De algemeen directeur staat nu tot medio 2025 onder contract in Eindhoven.

Gerbrands is bezig aan zijn zesde seizoen bij PSV. Op de clubwebsite licht de president-commissaris, Jan Albers, de contractverlenging toe. 

"De koers die PSV onder Gerbrands vaart, past bij de club. We hebben drie landstitels gewonnen, overwinterden in de UEFA Champions League en de schuldenpositie is significant verbeterd. PSV is een voetbalclub waar prijzen winnen voorop staat, maar we willen die successen wel op een verantwoorde wijze boeken”, legt Albers uit. 

De algemeen directeur is verheugd met de nieuwe verbintenis. “We werken bij PSV samen op een manier die bij mij past”, zegt Gerbrands. “Ik ben iemand die gedijt in een omgeving waar prestaties worden gevraagd, waar je doelen concreet benoemt. De strategie richting 2030 is vastgelegd in een document dat ik samen met mijn managementteam, gesteund door de RvC, heb geschreven. Ik kan me volledig vinden in onze visie op het heden en de toekomst", aldus Gerbrands. (FOX Sports)