FOX Sports presenteert: De Klassieker

Super Zondag XL op FOX Sports

25 oktober 2019
Deze zondag mag je niet missen. Het kan niet anders dan dat 27 oktober rood omcirkeld in je agenda staat. Met dubbeldikke stift. Niet vaak zijn de zondagen zó mooi. Een strijd tussen de provincies, tussen de grootste talenten van Nederland en tussen gezworen aartsrivalen. En FOX Sports is er de hele dag bij.

Zoals gebruikelijk beginnen we om 10.00 uur met Goedemorgen Eredivisie. Te gast bij Milan van Dongen zijn Ronald de Boer, Sonny Silooy, Tim de Cler en Hans Kraay Jr. Fresia Cousiño Arias is dan al in Friesland, waar ze vooruitblikt op de Derby van het Noorden. sc Heerenveen - FC Groningen trapt daar om 12.15 uur af.

Direct na de noordelijke derby, richt presentator Jan Joost van Gangelen samen met analisten Mario Been, Arnold Bruggink en Kenneth Perez de blik op de topper PSV – AZ. Met Bergwijn, Malen, Gakpo en Ihattaren van PSV en Stengs, Boadu, Koopmeiners en Wijndal van AZ staan misschien wel de grootste talenten van Nederland tegenover elkaar in het Philips Stadion. Hélène Hendriks verzorgt de interviews in Eindhoven en Leo Driessen is verantwoordelijk voor het commentaar.

Als absolute klap op de vuurpijl staat om 16.45 uur in de Johan Cruijff Arena het voor velen mooiste affiche van Nederland op het programma: de Klassieker Ajax – Feyenoord. De aartsrivalen staan 12 punten bij elkaar vandaan maar de 6-2 van vorig seizoen is het ultieme bewijs dat dat helemaal niets hoeft te zeggen in de Klassieker. Hans Kraay Jr. is voor de interviews in Amsterdam, Vincent Schildkamp is de commentator van dienst.

Na afloop van de Klassieker neemt Jan Joost van Gangelen samen met Mario Been, Arnold Bruggink en Kenneth Perez de hele Eredivisie-speelronde door in Dit Was Het Weekend. Met daarin ook de andere zondagwedstrijd (Sparta – FC Utrecht) en de wedstrijden van zaterdag, waaronder de derby’s in Noord-Brabant (Willem II – RKC) en Limburg (Fortuna – VVV). 


Programma Super Zondag XL

10.00 uur: Goedemorgen Eredivisie, met Milan van Dongen, Fresia Cousiño Arias, Ronald de Boer, Hans Kraay Jr., Tim de Cler en Sonny Silooy (FOX Sports 1)
12.15 uur: sc Heerenveen - FC Groningen (FOX Sports 1)
14.30 uur: Sparta Rotterdam - FC Utrecht (FOX Sports 2)
14.30 uur: PSV - AZ (FOX Sports 1)
16.45 uur: Ajax - Feyenoord (FOX Sports 1)
19.20 uur: Dit Was Het Weekend, met Jan Joost van Gangelen, Mario Been, Arnold Bruggink en Kenneth Perez (FOX Sports 1)

 

Bazoer ontbreekt op training Vitesse

24 oktober 2019
Bazoer ontbreekt op training Vitesse
Riechedly Bazoer is donderdagochtend niet op het trainingsveld verschenen. De middenvelder van Vitesse werd donderdag weggestuurd door trainer...