FOX Sports zoekt Leukste Voetbalkroeg van Nederland
FOX Sports zoekt Leukste Voetbalkroeg van Nederland - © FOXSports.NL

FOX Sports op zoek naar Leukste Voetbalkroeg van Nederland

25 oktober 2019
Waar is dit seizoen de leukste voetbalkroeg van Nederland te vinden? FOX Sports gaat hiernaar op zoek met de verkiezing ‘De Leukste Voetbalkroeg van Nederland 2019/2020’. Vanaf vandaag kan iedereen stemmen via www.leukstevoetbalkroeg.nl!
Twaalf provinciewinnaars, drie finalisten
Het publiek kan tot en met 20 november stemmen op cafés en kroegen met een officiële licentie van FOX Sports Zakelijk. Dat levert per provincie een publiekswinnaar op. Van de drie provinciewinnaars met de meeste stemmen wordt een speciale video gemaakt waarin ze zichzelf kunnen presenteren.

Een vakjury, bestaande uit vertegenwoordigers van Koninklijke Horeca Nederland, FOX Sports en Radio Veronica, bepalen op basis van de video’s wie zich De Leukste Voetbalkroeg van dit seizoen mag noemen. Dit wordt op 30 november live in het FOX Sports-programma ‘De Eretribune’ bekendgemaakt. De winnaar ontvangt een Radio Veronica Drive In Show van dj’s Rick en Niels, 10.000 bitterballen en een gratis jaarlicentie van FOX Sports Zakelijk.

Populaire plek om live voetbal te kijken
Horecagelegenheden zijn een populaire plek om live voetbal te kijken in Nederland. Per Eredivisiespeelronde kijken er gemiddeld 379.000 fans in de cafés met een FOX Sports Zakelijk-licentie. Vorig seizoen werd Tapperij Tijdloos uit Papendrecht verkozen tot ‘De Leukste Voetbalkroeg van Nederland’. In 2017 ging de eer naar Café D’n Bel uit het Brabantse Bladel.

Stem hier op de Leukste Voetbalkroeg van Nederland!

Hoe kijk je Super Zondag XL?

25 oktober 2019
Hoe kijk je Super Zondag XL?
Zondag 27 oktober is Super Zondag XL op FOX Sports, met de Derby van het Noorden, de topper PSV – AZ én De Klassieker. Zorg dat je niets mist...