Ajax
Ajax - © Pro Shots

Hier zie je de Eredivisie-duels uit Speelronde 12

1 november 2019
De tweede ronde van de TOTO KNVB Beker is achter de rug en dus kan de focus weer op de Eredivisie. Lees hier alles over de programmering van de komende speelronde.

PEC Zwolle en Ajax zetten vrijdag speelronde 12 in gang. Deze wedstrijd zie je vanaf 20.00 uur op FOX Sports 2. Hoogtepunten van dit duel komen voorbij in het schakelprogramma, dat op hetzelfde tijdstip begint op FOX Sports 1.

De Eretribune begint zaterdag om 18.00 uur op FOX Sports 1 waarin voor- en nabeschouwd wordt op Sparta Rotterdam - PSV. Die wedstrijd begint om 19.45 uur. RKC Waalwijk – Heracles Almelo begint om 18.30 uur op FOX Sports 2.

De avond wordt afgesloten met AZ – FC Twente om 20.45 uur op FOX Sports 2.

Koeman in Goedemorgen Eredivisie

In Goedemorgen Eredivisie wordt zondagochtend vanaf 10.00 uur op FOX Sports 1 en 2 de lente van het Nederlandse voetbal besproken met bondscoach Ronald Koeman. Milan van Dongen ontvangt naast Koeman ook vaste analist Hans Kraay jr.

Op FOX Sports 2 zit je vervolgens goed voor FC Emmen – Vitesse, het duel dat om 12.15 uur begint. Aansluitend zie je op hetzelfde kanaal VVV-Venlo – Feyenoord vanaf 14.30 uur. Op dat tijdstip start ook FC Utrecht – Fortuna Sittard op FOX Sports 1 en FC Groningen Willem II op FOX Sports 3.

ADO Den Haag – sc Heerenveen is de laatste wedstrijd van speelronde 12 en zie je vanaf 16.45 uur op FOX Sports 1. (FOX Sports)