Daishawn Redan is door bondscoach Erwin van de Looi bij de selectie van Jong Oranje gehaald. Ook Tahith Chong, Tyrell Malacia en Azor Matusiwa zijn terug bij Jong Oranje.

Redan, die in eerste instantie tot de selectie van Oranje onder 19 behoorde, mag zich weer gaan melden bij Jong Oranje. De 18-jarige aanvaller van Hertha BSC neemt de plaats in van Myron Boadu, die voor het Nederlands elftal is geselecteerd.

Jong Oranje speelt op donderdag 14 november om 19.00 uur een EK-kwalificatieduel op bezoek bij Jong Gibraltar. Vijf dagen later staat er op De Vijverberg de vriendschappelijke wedstrijd tegen Jong Engeland op het programma. Om 18.30 uur zal er in Doetinchem worden afgetrapt. 

De wedstrijd tegen Jong Gibraltar wordt het vierde duel in de kwalificatiecampagne voor het EK 2021 in Hongarije en Slovenië. Jong Oranje gaat aan kop in Groep G, met negen punten uit drie duels. (FOX Sports/ANP) 

​Jong Gibraltar - Jong Oranje, donderdag 14 november om 19.00 uur LIVE op FOX Sports 1

MVV stuurt middenvelder Nys weg

8 november 2019
MVV stuurt middenvelder Nys weg
Pieter Nys voetbalt niet langer bij MVV. De Maastrichtse club uit de Keuken Kampioen Divisie heeft het contract van de 30-jarige Belgische middenvelder...