Goedemorgen Eredivisie
Goedemorgen Eredivisie - © FOXSports.NL

Dit was Goedemorgen Eredivisie met Booy en El Khayati

1 december 2019
Foeke Booy en Abdenasser El Khayati waren te gast in Goedemorgen Eredivisie met Milan van Dongen, Arnold Bruggink en Hans Kraay jr.

De problemen bij ADO Den Haag gaan Abdenasser El Khayati, die afgelopen zomer vertrok naar Qatar, aan het hart. De middenvelder hoopt en verwacht dat ADO zich gaat herstellen en minimaal zal handhaven. 

 Arnold Bruggink deelde in Goedemorgen Eredivisie zijn kijk op de slechte resultaten van PSV, dat donderdag werd uitgeschakeld in de Europa League. De afgelopen weken wisselde trainer Mark van Bommel van keeper en van aanvoerder, maar volgens Arnold Bruggink zijn de excuses nu een beetje op.

Foeke Booy en Henk de Jong werken momenteel samen bij SC Cambuur, dat goed draait en koploper is van de Keuken Kampioen Divisie. De geschiedenis tussen de twee kent echter een ander gezicht. 

sc Heerenveen-speler Mitchell van Bergen beleefde vrijdag een emotionele avond. De aanvaller scoorde tegen zijn oude club Vitesse en toonde daarna zijn medeleven aan Chris de Wagt, een ernstig zieke jeugdtrainer van de Friese club. 


 
Goedemorgen Eredivisie, elke zondag om 10.00 uur LIVE op FOX Sports 1


 

Gerelateerd