Sofyan Amrabat
Sofyan Amrabat - © Pro Shots

Stevens, Amrabat, Koevermans en Van Basten dit weekend op FOX Sports

20 december 2019
Huub Stevens is dit weekend te zien op FOX Sports. De voormalig trainer van onder andere PSV, Schalke 04 en Roda JC is zondagochtend samen met Hellas Verona-middenvelder Sofyan Amrabat te gast bij Goedemorgen Eredivisie.

Op zaterdag in de Eretribune staat de wedstrijd PSV - PEC Zwolle centraal. Vaste analist Marco van Basten schuift aan bij Jan Joost van Gangelen en Aletha Leijdelmeijer samen met Hugo Borst, oud-spits van Sparta, AZ en PSV Danny Koevermans en Kenneth Perez. 

sc Heerenveen en Heracles Almelo trappen in het Abe Lenstra stadion de zaterdagavond af. Op Het Kasteel ontvangt Sparta Rotterdam AZ. Een wedstrijd die in het teken zal staan van het overlijden van oer-Spartaan Jules Deelder.

Tegelijkertijd begint in Eindhoven PSV - PEC Zwolle. Het is de eerste thuiswedstrijd voor PSV onder leiding van interim-trainer Ernest Faber. Willem II - Fortuna Sittard is de laatste wedstrijd van de voetbalzaterdag. 

Zaterdag 
18.30 uur: sc Heerenveen - Heracles Almelo (FOX Sports 3)
19.45 uur: Sparta Rotterdam - AZ (FOX Sports 1)
19.45 uur: PSV - PEC Zwolle (FOX Sports 2)
20.45 uur: Willem II - Fortuna Sittard (FOX Sports 3) 

In Goedemorgen Eredivisie schuiven Sofyan Amrabat en Huub Stevens aan bij Milan van Dongen en Hans Kraay jr.. Tijdens Goedemorgen Eredivisie gaat de blik al richting Ajax - ADO Den Haag. Fresia Cousiño Arias praat je bij vanuit de Johan Cruijff Arena. 

Om 14.30 uur wordt afgetrapt in de Galgenwaard voor FC Utrecht - Feyenoord. Op datzelfde tijdstip begint ook FC Groningen - FC Emmen. Later op de middag sluiten Vitesse en VVV-Venlo speelronde 18 af.

Na afloop komen alle opmerkelijke momenten voorbij in Dit was het Weekend met Milan van Dongen, Ronald de Boer en Kenneth Perez. (FOX Sports)

Zondag 
10.00 uur: Goedemorgen Eredivisie (FOX Sports 1&2)
12.15 uur: Ajax - ADO Den Haag (FOX Sports 2)
14.30 uur: FC Groningen - FC Emmen (FOX Sports 1)
14.30 uur: FC Utrecht - Feyenoord (FOX Sports 2)
16.45 uur: Vitesse - VVV-Venlo (FOX Sports 1)