Patrick van Aanholt
Patrick van Aanholt - © Pro Shots

International Van Aanholt loopt opnieuw hamstringblessure op

26 december 2019
Patrick van Aanholt is opnieuw geblesseerd geraakt aan zijn hamstring. Dat gebeurde donderdag in de thuiswedstrijd van zijn club Crystal Palace tegen West Ham United: 2-1.

Van Aanholt verliet in de 65ste minuut geblesseerd het veld en werd vervangen door zijn landgenoot Jaïro Riedewald. Op dat moment keek Crystal Palace nog tegen een achterstand aan.

Oranje-international Van Aanholt liep begin december ook een hamstringblessure op. De verdediger maakte afgelopen zaterdag tegen Newcastle United zijn rentree. Het is nog onduidelijk hoe ernstig zijn blessure nu is.

Scans 

"Ik denk dat we hem iets te snel weer hebben laten spelen. We zijn door de vele blessuregevallen behoorlijk wanhopig geworden", verklaarde trainer Roy Hodgson. "Hij dacht zelf niet dat er iets was gescheurd of geknapt, maar scans zullen dat moeten uitwijzen.”

"We kunnen ons niet nog een geblesseerde speler veroorloven. Ik hoop dat we deze periode nog doorkomen, maar dan hoop ik toch echt dat de voorzitter van de club ermee instemt vier of vijf spelers erbij te halen", aldus de 72-jarige coach. (FOX Sports/ANP)