De Eretribune en Goedemorgen Eredivisie
De Eretribune en Goedemorgen Eredivisie - © FOXSports.NL

Groenendijk, De Koning, Sluiter dit weekend op FOX Sports

25 januari 2020
De Eredivisie draait weer op volle toeren en ook de achtste finales van de TOTO KNVB Beker zorgden voor veel vermaak. Met speelronde 20 van de Eredivisie voor de deur valt er weer genoeg te bespreken in De Eretribune en Goedemorgen Eredivisie.

Heracles Almelo - Feyenoord staat zaterdag centraal in De Eretribune. Raemon Sluiter, Arnold Bruggink, Kees Jansma en Kenneth Perez schuiven aan om de wedstrijd te analyseren.

Sluiter was ruim vier jaar tenniscoach van Kiki Bertens en is tegenwoordig te bewonderen als commentator. Daarnaast is Sluiter groot Feyenoord-fan.

Zaterdag 
18.30 uur: sc Heerenveen - AZ (FOX Sports 1)
19.45 uur: Heracles Almelo - Feyenoord (FOX Sports 2)
19.45 uur: RKC Waalwijk - VVV-Venlo (FOX Sports 3)
20.45 uur: Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard (FOX Sports 1) 

De zondag begint uiteraard weer met Goedemorgen Eredivisie. Presentator Milan van Dongen en analist Hans Kraay jr. ontvangen Alfons Groenendijk en Hans de Koning in de studio.

Groenendijk vertrok begin december bij ADO Den Haag en deelt zijn kijk op het huidige ADO onder de nieuwe trainer Alan Pardew. Hans de Koning trad juist onlangs in dienst van een Eredivisionist. De Koning hoopt VVV-Venlo te behoeden voor degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie.

Zondag 
10.00 uur: Goedemorgen Eredivisie (FOX Sports 1&2)
12.15 uur: Vitesse - FC Emmen (FOX Sports 2)
14.30 uur: FC Groningen - Ajax (FOX Sports 2)
14.30 uur: Willem II - PEC Zwolle (FOX Sports 3)
16.45 uur: PSV - FC Twente (FOX Sports 1)