Fans van Kansas City Chiefs
Fans van Kansas City Chiefs - © Pro Shots

Alles over Super Bowl LIV op FOX Sports

24 januari 2020
Zondag 2 februari is het tijd voor ’s werelds grootste eendaagse sportevenement: Super Bowl LIV! Op FOX Sports mis je niets van de wedstrijd, de halftime show en al het spektakel eromheen.
Wie spelen er in de Super Bowl?

In deze 54ste editie neemt Kansas City Chiefs (1x Super Bowl-winst) het op tegen San Francisco 49ers (5x Super Bowl-winst). In de Conference Championships werden respectievelijk Tennessee Titans en Green Bay Packers geklopt. Voor de Chiefs is het de eerste keer sinds 1970 dat ze om de Vince Lombardi Trophy strijden, de Niners speelden in 2013 voor het laatst in de Super Bowl.

Waar is het en wie treedt er op? 

Super Bowl LIV wordt gespeeld in het Hard Rock Stadium in Miami, dat plaats biedt aan ruim 65.000 toeschouwers. Demi Lovato zingt voorafgaand aan de wedstrijd het Amerikaanse volkslied en de altijd veelbesproken halftime show is deze editie in handen van Jennifer Lopez en Shakira.

Waar zie je Super Bowl LIV in Nederland?

FOX Sports doet live en uitgebreid verslag van de Super Bowl. Om 23.00 uur begint de speciale Super Bowl-uitzending. Presentator Pascal Kamperman wordt vergezeld door voormalig spelers Ricky Tjong-A-Tjoe en Geraldo Boldewijn en NFL-kenners Neal Petersen en Hubert Bedford. Ronald van Dam en Ronald Buijs verzorgen het Nederlandse commentaar bij de wedstrijd. 

23.00 uur op FOX Sports 1: De Super Bowl-uitzending
00.30 uur op FOX Sports 1 + 4: Super Bowl LIV (Nederlands commentaar)
00.30 uur op FOX Sports 6: Super Bowl LIV (Amerikaans commentaar)

De kanalen waar je toegang toe hebt met je abonnement zijn uiteraard ook te bekijken via FOX Sports GO (op www.foxsports.nl en in de FOX Sports NL-app). Zorg dat je op tijd bent ingelogd en controleer hier of je abonnement is gekoppeld. 

Geen FOX Sports-abonnement? 

Geen FOX Sports-abonnee? Super Bowl LIV is te zien op FOX Sports 1, waardoor tv-klanten van KPN, T-Mobile, Canal Digitaal en Online.nl het evenement gratis kunnen zien. Zit je bij een andere aanbieder of wil je de wedstrijd met Amerikaans commentaar kijken op FOX Sports 6? Activeer op tijd je abonnement of kijk via een dagpas. Informeer hiernaar bij je tv-aanbieder via deze pagina (Ziggo-klanten: klik hier).

(FOX Sports)