Ibrahim Afellay
Ibrahim Afellay - © Pro Shots

Eerste basisplaats voor Afellay sinds terugkeer bij PSV

26 januari 2020
Ibrahim Afellay heeft zondag een basisplaats bij PSV. Het is zijn eerste keer sinds 19 december 2010 in de basis in een Eredivisie-duel.

Afellay, die tot dusverre niet verder kwam dan twee korte invalbeurten, krijgt op het middenveld ondersteuning van Pablo Rosario en Mohamed Ihattaren.

Jorrit Hendrix, normaal gesproken middenvelder, start samen met Daniel Schwaab centraal achterin. Hendrix vervangt Timo Baumgartl, die donderdag in de met 2-0 verloren bekerwedstrijd tegen NAC Breda rood kreeg en geschorst is. Denzel Dumfries en Nick Viergever zijn tegen Twente de vleugelverdedigers.

Sam Lammers begint als centrale aanvaller. Hij is na een half jaar hersteld van een zware knieblessure. Armindo Bruma speelt rechts voorin en Cody Gakpo is de linksbuiten. Steven Bergwijn ontbreekt vanwege zijn transfer naar Tottenham Hotspur.

Opstelling PSV: Unnerstall; Dumfries, Schwaab, Hendrix en Viergever; Rosario, Afellay en Ihattaren; Bruma, Lammers en Gakpo. (FOX Sports)

PSV - FC Twente zie je om 16.45 uur live op FOX Sports 1

PSV brengt bod uit op Van Aanholt

26 januari 2020
PSV brengt bod uit op Van Aanholt
PSV wil de selectie versterken met Patrick van Aanholt. De 29-jarige linkerverdediger speelt nu nog bij Crystal Palace, waar hij nog een contract...