Michael de Leeuw en Wout Brama in actie tijdens FC Twente - FC Emmen
Michael de Leeuw en Wout Brama in actie tijdens FC Twente - FC Emmen - © Pro Shots

Emmen - Twente en Sparta - ADO naar dinsdag, nog geen duidelijkheid omtrent andere duels

9 februari 2020
De Eredivisie-duels FC Emmen - FC Twente en Sparta Rotterdam - ADO Den Haag worden dinsdagavond gespeeld. Dat maakte de KNVB zondag bekend. Over AZ - Feyenoord en FC Utrecht - Ajax is er nog geen duidelijkheid.

Alle Eredivisie-duels konden zondag geen doorgang vinden vanwege de storm Ciara. De KNVB heeft besloten twee wedstrijden al op dinsdagavond in te halen. FC Emmen ontvangt om 18.30 uur FC Twente, om 20.45 uur neemt Sparta het in Rotterdam op tegen ADO Den Haag.

FC Emmen - FC Twente zie je dinsdag om 18.30 LIVE op FOX Sports 1, gevolgd door Sparta Rotterdam - ADO Den Haag om 20.45 uur LIVE op FOX Sports 1

Nog geen duidelijkheid voor AZ, Feyenoord, Ajax en Utrecht

Wanneer AZ - Feyenoord en FC Utrecht - Ajax worden gespeeld is nog niet bekend. Vanwege de Europese- en bekerverplichtingen van de teams is het plannen van die duels minder eenvoudig. Manager competitiezaken Jan Bluyssen van de KNVB gaf zaterdagavond in De Eretribune uitleg over de afgelastingen van zondag en de complexiteit van het opnieuw inplannen van AZ - Feyenoord en FC Utrecht - Ajax. (FOX Sports)