Ajax lijkt in korte tijd twee keer toe te hebben geslagen op de Braziliaanse transfermarkt. Miljoenenaanwinst Antony is door de medische keuring gekomen en ook de achttienjarige middenvelder Giovanni Manson lijkt op weg naar Amsterdam.

Giovanni stond tot 31 januari onder contract bij Santos FC, maar besloot geen nieuwe verbintenis aan te gaan met de Braziliaanse club waar Pelé zijn faam verwierf. Dat maakt de weg vrij voor een transfervrije overstap naar Ajax.

Bij de Amsterdammers kan Giovanni een contract voor vijf jaar tekenen, zo meldt zijn zaakwaarnemer Giuliano Bertolucci aan het Braziliaanse medium Gazeta Esportiva.

De achttienjarige middenvelder speelde nog niet in het eerste elftal van Santos, maar kwam wel verscheidene keren uit voor vertegenwoordigende jeugdelftallen van Brazilië. 

Ajax verwacht miljoenenaankoop Antony op korte termijn  te kunnen presenteren. De negentienjarige aanvaller is door de medische keuring heen gekomen. Daarmee lijkt de laatste horde te zijn genomen voor een zomerse overstap naar de koploper van de Eredivisie. (FOX Sports)

Getafe - Ajax zie je donderdag om 18.55 uur LIVE op FOX Sports 2

Podcast: Voetbalpraat - 19 februari

19 februari 2020
Podcast: Voetbalpraat - 19 februari
Voetbalpraat van woensdag 19 februari met Aletha Leidelmeijer, Hedwiges Maduro, Kees Kwakman en Leo Driessen. We blikken terug op een Champions...

Gerelateerd