De Eretribune en Goedemorgen Eredivisie
De Eretribune en Goedemorgen Eredivisie - © FOXSports.NL

Willems, Koeman, Vink en Van Basten dit weekend te zien op FOX Sports

28 februari 2020
In het weekend van Super Zondag en de aftrap van een nieuw seizoen Major League Soccer schuiven onder anderen Jetro Willems, Erwin Koeman, Marciano Vink en Marco van Basten aan bij de presentatoren van FOX Sports.

Op zaterdagavond verwelkomen Jan Joost van Gangelen en Aletha Leidelmeijer in de Eretribune Marciano Vink, Hugo Borst, Arnold Bruggink en Marco van Basten. In de studio worden de Eredivisie-wedstrijden van de zaterdagavond geanalyseerd en zal er vast vooruit worden gekeken naar de toppers op Super Zondag.

Zaterdag 29 februari
18.00 uur: De Eretribune, met Vink, Borst, Bruggink en Van Basten (FOX Sports 1)
18.30 uur: ADO Den Haag – Heracles Almelo (FOX Sports 2)
19.45 uur: PEC Zwolle – Vitesse (FOX Sports 1)
19:45 uur: VVV-Venlo – Fortuna Sittard (FOX Sports 3)
20.45 uur: FC Twente – sc Heerenveen (FOX Sports 2)
21:45 uur: Houston Dynamo – LA Galaxy (FOX Sports 4)

Goedemorgen Eredivisie
Het programma op Super Zondag begint zondagochtend met Goedemorgen Eredivisie. In de studio bij presentator Milan van Dongen en analisten Hans Kraay jr. en Ronald de Boer schuiven ex-PSV'er Jetro Willems en Erwin Koeman - oud-speler van PSV en voormalig trainer van Feyenoord - aan.

Linksback Jetro Willems staat onder contract bij Eintracht Frankfurt en is dit seizoen verhuurd aan Newcastle United. Momenteel is hij aan het revalideren van een zware knieblessure die hij in januari opliep. De in december als bondscoach van Oman ontslagen Erwin Koeman komt vertellen over zijn ervaringen in dat land en natuurlijk zijn verwachtingen van PSV - Feyenoord. Ook wordt er met de gasten vooruitgeblikt op de wedstrijden van de zondagmiddag. 

Na de vorige speelronde ligt de titelstrijd weer volledig open. Om 14:30 uur nemen directe achtervolgers Feyenoord en PSV het tegen elkaar op. PSV is bezig aan een wederopstanding en Feyenoord heeft sinds het aanstellen van Advocaat niet meer verloren. Beide ploegen zullen getergd zijn drie punten uit de wedstrijd te slepen om weer aan te haken bij de top.

Kampioenskandidaten Ajax en AZ trappen om 20:00 uur af in de Johan Cruijff ArenA. Het gat tussen de nummers één en twee bedraagt nog maar drie punten en AZ zal er alles aan doen op gelijke hoogte met Ajax te komen.

Zondag 1 maart
10.00 uur: Goedemorgen Eredivisie, met Willems, Koeman, Kraay jr. en De Boer (FOX Sports 1)
12.15 uur: RKC Waalwijk – FC Utrecht (FOX Sports 1)
14.30 uur: PSV – Feyenoord (FOX Sports 2)
16.45 uur: Sparta Rotterdam – FC Emmen (FOX Sports 2)
20:00 uur: Ajax – AZ (FOX Sports 1)
22:00 uur: Dit was het weekend, met Perez, Van Basten en Kwakman (FOX Sports 1)

(FOX Sports)