fallback image
fallback image - © FOXSports.NL

Update coronamaatregelen (20 mei)

19 mei 2020
FOX Sports Zakelijk realiseert zich goed dat de maatregelen om het virus in te dammen een enorme impact hebben op horecaondernemers en sportverenigingen. We proberen dan ook zoveel mogelijk met onze zakelijke relaties mee te denken.

Sinds 15 maart zijn horecaondernemingen en sportclubs en -kantines op last van de overheid gesloten om zo te helpen de verspreiding van het coronavirus in te dammen. In maart hebben we daarom het facturatieproces en automatische incasso’s van FOX Sports Zakelijk uitgesteld. Deze maatregel is vervolgens verlengd in de maanden april en mei.

Dinsdag 19 mei heeft het kabinet officieel bevestigd dat de horeca definitief vanaf 1 juni zijn werkzaamheden deels mag hervatten en sportclubs, kantines en casino’s onder voorbehoud op 1 september. Om onze klanten in deze uitdagende tijd een extra steuntje in de rug te geven heeft FOX Sports Zakelijk nu besloten dat de betalingstermijnen over de periode waarin licentiehouders op last van de overheid gesloten zijn geweest definitief niet worden geïncasseerd. We hopen hiermee een bescheiden deel van de zorgen weg te nemen bij onze licentiehouders.

In het geval van de meeste horecabedrijven gaan we uit van de periode 15 maart t/m 31 mei. Voor sportclubs en -kantines betreft het de periode 15 maart t/m 31 augustus. Licentiehouders die (een deel van) deze periode al betaald hebben, krijgen gratis een extra periode van gelijke duur op hun licentie. Vanaf deze week worden alle licentiehouders persoonlijk per brief geïnformeerd over wat dit voor hun betekent.

We wensen alle ondernemers veel sterkte en gezondheid toe en hopen dat Nederland snel weer kan genieten van hun gastvrijheid.

Team FOX Sports Zakelijk