ARAG houdt Nederlandse voetbalfan scherp met de ARAG spelregelquiz

ARAG houdt Nederlandse voetbalfan scherp met de ARAG spelregelquiz

28 april 2020
De competitie wordt niet meer uitgespeeld en dat is een domper voor alle voetbalfans. Het is de vraag wanneer het nieuwe seizoen weer van start zal gaan. In de tussentijd wil ARAG de kennis van voetballend Nederland op een speelse wijze op peil houden met de ARAG spelregelquiz. Onder het motto: samen komen we eruit.

‘Hey scheids, wat doe je nou joh!’ is een zin die menig voetbalfan een aantal keer heeft uitgesproken tijdens een wedstrijd van de favoriete club. Iedereen weet het altijd beter, en daarom schakelt ARAG de hulp in van vier topscheidsrechters. Samen met hen roept ARAG voetbalfans op hun voetbalkennis in de strijd te gooien en te laten zien hoeveel zij nou eigenlijk écht weten van de spelregels.

Topscheidsrechters Shona Shukrula, Danny Makkelie, Björn Kuipers en Bas Nijhuis dagen vanuit huis Nederland uit de ARAG spelregelquiz te spelen en hen te verslaan. Spraakmakende fragmenten waarbij een aantal cruciale beslissingen zijn gemaakt, worden behandeld. Het is aan de deelnemers om in te spelen op de situatie en de juiste beslissing te nemen.

Gedurende vier weken wordt er elke werkdag een quiz online geplaatst. Elke quiz bevat elf vragen en zal 24 uur online staan.

Speel de ARAG spelregelquiz!