Ted van Leeuwen
Ted van Leeuwen - © Pro Shots

Ted van Leeuwen moet weg bij Twente vanwege 'andere koers'

28 april 2020
Ted van Leeuwen vertrekt na dit seizoen bij FC Twente. De 67-jarige Technisch directeur moet plaatsmaken omdat de Tukkers 'een andere koers gaan varen'.

"Ted van Leeuwen heeft vorig seizoen met het behalen van de titel in de Keuken Kampioen Divisie en daardoor te zorgen voor directe terugkeer naar de Eredivisie fantastisch werk geleverd. Dit seizoen heeft de club zich, weliswaar op ongebruikelijke wijze, weten te handhaven in de Eredivisie. Om een nieuwe stap te zetten willen we een andere koers varen."

"Uiteraard zijn we Ted zeer erkentelijk voor al datgene wat hij de afgelopen twee seizoenen heeft gerealiseerd. Daarvoor zijn we hem veel dank verschuldigd", aldus algemeen directeur Paul van der Kraan op de website van FC Twente.

Van Leeuwen was sinds 2018 werkzaam bij FC Twente, waar hij begon toen de club degradeerde naar de eerste divisie. In het seizoen 2015-2016 was hij ook al in dienst van de club. (FOX Sports/ANP)

Feyenoord hervat 1 mei training

28 april 2020
Feyenoord hervat 1 mei training
Feyenoord gaat vanaf 1 mei - in aangepaste vorm - de training hervatten. De Rotterdamse club gaat achter gesloten deuren training op het trainingscomplex...