Sexpoppen op tribune FC Seoul
Sexpoppen op tribune FC Seoul - © Pro Shots

FC Seoul biedt excuses aan voor 'sekspoppen' op tribune

18 mei 2020
FC Seoul uit Zuid-Korea heeft excuses aangeboden voor het gebruik van uitdagende poppen tijdens een competitiewedstrijd in de K-league, het hoogste niveau.

De competitie in het land is inmiddels hervat, maar vanwege de coronacrisis nog zonder toeschouwers. Om de lege plekken enigszins op te vullen, was FC Seoul op wellicht iets te creatieve ideeën gekomen.

Sommige van de poppen droegen de outfit van de club, sommigen waren uitgerust met teksten om de spelers te ondersteunen. Ze waren allemaal fatsoenlijk gekleed, maar volgens de televisiekijkers had de club geen normale etalagepoppen besteld, maar poppen voor privédoeleinden. "Hun borsten zijn vier keer zo groot als bij normale etalagepoppen", zo luidde het op de social media.

FC Seoul liet weten dat dit niet de bedoeling was geweest. "We wilden voor wat sfeer op de tribune zorgen, maar we hadden uitdrukkelijk bij de leverancier gewone poppen besteld, geen 'adult' poppen. Dit is een misverstand, waarvoor we onze excuses aanbieden." (FOX Sports/ANP)