Etiënne Reijnen
Etiënne Reijnen - © Pro Shots

Reijnen (33) zet per direct punt achter loopbaan

woensdag 20 mei
Etiënne Reijnen heeft besloten om per direct een punt achter zijn loopbaan te zetten. De geboren Zwollenaar kwam voor het laatst uit voor PEC Zwolle, waarvoor hij 144 officiële wedstrijden speelde.

Reijnen is afkomstig uit de jeugdopleiding van PEC, waar hij in het seizoen 2005/'06 zijn debuut maakte. Hij groeide vervolgens uit tot een vaste waarde in Zwolle, wat hem een transfer naar AZ opleverde. Via SC Cambuur, FC Groningen en Maccabi Haifa belandde Reijnen vervolgens weer bij zijn oude liefde PEC Zwolle.

'Fijne periode'

"Ik heb een hele fijne periode gehad als voetballer in Zwolle", keek Reijnen terug. "Niet voor niets ben ik vorige zomer teruggekeerd bij deze club. Mijn meeste wedstrijden voor Zwolle heb ik in de Jupiler League gespeeld. Het was daarom ook extra speciaal om ook met deze club in de Eredivisie gevoetbald te mogen hebben." Reijnen zal toetreden tot het scoutingsteam van de Zwolse Eredivisionist.

Eerder werd al bekend dat Zwolle niet verdergaat met Rick Dekker, Lennart Thy, Jarni Koorman en de afgelopen seizoen aan RKC Waalwijk verhuurde Stanley Elbers. Ook neemt PEC Zwolle afscheid van huurlingen Rico Strieder, die terugkeert naar FC Utrecht, en Dennis Johnsen, die weer naar Ajax gaat. (FOX Sports)

Bundesliga in cijfers: Speelronde 27

zondag 24 mei
Bundesliga in cijfers: Speelronde 27
Speelronde 27 in de Bundesliga gaat zondag verder met Schalke 04 - FC Augsburg, FSV Mainz 05 - RB Leipzig en FC Köln - Fortuna Düsseldorf. Wij...