Der Klassiker dinsdag LIVE op FOX Sports

Kampioenskraker Dortmund - Bayern dinsdagavond op FOX Sports

25 mei 2020
Brengt Borussia Dortmund de spanning definitief terug in de Duitse kampioensstrijd? Of neemt Bayern München een reuzenstap richting de landstitel? Dinsdagavond om 18.30 uur is Der Klassiker live te zien op FOX Sports. Met een primeur: de kijker kan kiezen om de wedstrijd mét of zonder toegevoegd geluid van toeschouwers te volgen.
Eerste Klassiker voor fenomeen Haaland 

Bij Borussia Dortmund maakt doelpuntensensatie Erling Haaland zich op voor zijn eerste Klassiker. De wedstrijd is het openingsaffiche van de mid-weekse Bundesliga-speelronde. Borussia Dortmund en Bayern München zijn beide indrukwekkend uit de startblokken geschoten na de corona-onderbreking. Dortmund wist in eigen huis met ruime cijfers te winnen van regiorivaal Schalke 04 (4-0) en rekende zaterdag simpel af met Wolfsburg (0-2). Bayern München won uit probleemloos van Union Berlin (0-2) en thuis van Eintracht Frankfurt (5-2).
 
Het gat tussen Borussia Dortmund en Bayern München is vier punten in het voordeel van Rekordmeister Bayern. RB Leipzig en Bayer Leverkusen volgen op respectievelijk 7 en 8 punten van de kop.
 
​Kijker kiest: met of zonder geluid fans

Borussia Dortmund - Bayern München is dinsdag om 18.30 uur live te zien op FOX Sports 1 en 4. Aan de uitzending op FOX Sports 1 is stadiongeluid toegevoegd van fans. FOX Sports maakt hiervoor gebruik van een audiospoor dat wordt aangeleverd vanuit Duitsland. Afgelopen weekend heeft Sky Deutschland een eerste test gedaan met toegevoegd geluid, waar overwegend positief op is gereageerd.

De uitzending met toegevoegd geluid is een proefballon voor FOX Sports, net als eerder bij de Bundesliga-herstart succesvol is geëxperimenteerd met duo-commentaar. Fans kunnen via de socialemediakanalen van FOX Sports hun mening geven over de test. Kijkers die de wedstrijd liever zonder de audiotoevoeging volgen, kunnen terecht op FOX Sports 4.

Dinsdag 26 mei
18.00 uur, FS1+4: Studio Bundesliga
18.30 uur, FS1: Borussia Dortmund - Bayern München (met toegevoegd geluid en duo-commentaar)
18.30 uur, FS4: Borussia Dortmund - Bayern München (met duo-commentaar)
20.30 uur, FS1+4: Bayer Leverkusen - Wolfsburg (met duo-commentaar)
20.30 uur, FS2+5: Werder Bremen – Borussia Mönchengladbach
20.30 uur, FS3+6: Eintracht Frankfurt – SC Freiburg
 
Woensdag 27 mei

18.00 uur, FS1+4: Studio Bundesliga
18.30 uur, FS1+4: RB Leipzig - Hertha BSC (met duo-commentaar)
20.30 uur, FS1+4: Fortuna Düsseldorf - Schalke 04 (met duo-commentaar)
20.30 uur, FS2+6: Hoffenheim – 1. FC Köln
20.30 uur, FS3+7: Union Berlin – Mainz
20.30 uur, FS5: Augsburg - Paderborn

 

Gerelateerd

Stand