Naast de Bundesliga zendt FOX Sports ook de DFB-Pokal uit, het Duitse bekertoernooi. Komende week zijn de halve finales met onder andere het Bayer Leverkusen van Peter Bosz en Bayern München.

Dinsdagavond gaat het Bayer Leverkusen van de Nederlandse trainer Peter Bosz op bezoek bij 1. FC Saarbrücken. Saarbrücken komt uit in de Regionalliga Südwest, het vierde niveau in Duitsland. De club beleeft dit seizoen een waar bekersprookje: nooit eerder reikte een ploeg uit de Regionalliga Südwest tot de halve finale van het bekertoernooi. In eerdere rondes werden onder andere Bundesliga-clubs FC Köln en Fortuna Düsseldorf verslagen door de stuntploeg.

Woensdagavond is het de beurt aan Bayern München en Eintracht Frankfurt om een plek in de finale te bemachtigen. Bayern is sinds de hervatting van de Bundesliga nog ongeslagen. Het Eintracht Frankfurt van Bas Dost wist alleen afgelopen weekend te winnen, op bezoek bij Wolfsburg. Op zaterdag 4 juli wordt de finale van de DFB-Pokal gespeeld. Ook deze wedstrijd is live te zien op FOX Sports.

1. FC Saarbrücken - Bayer Leverkusen zie je dinsdag vanaf 20.45 uur op FOX Sports 1 en 4

Bayern München - Eintracht Frankfurt zie je woensdag vanaf 20.45 uur op FOX Sports 1 en 4

Ook bondscoach Koeman levert in

5 juni 2020
Ook bondscoach Koeman levert in
Niet alleen de profspelers van de Nederlandse voetbalclubs leveren salaris in tijdens de coronacrisis, ook bij de KNVB gebeurt dat.

Gerelateerd