Thomas Meunier
Thomas Meunier - © Pro Shots

Dortmund geeft Meunier toestemming om met PSG Champions League af te maken

28 juni 2020
De Belgische international Thomas Meunier zal dit seizoen namens Paris Saint-Germain wellicht toch nog actief zijn in de Champions League. De 28-jarige verdediger heeft toestemming gekregen van zijn nieuwe club Borussia Dortmund om in augustus met de Franse ploeg mee te doen aan de halve finales van het kampioenenbal in Lissabon. Volgens het Belgische sportkanaal Sporza heeft Meunier het aanbod in beraad genomen.

Eerder liet de Belg weten dat hij geen trek had in een contractverlenging bij PSG voor twee maanden. Meunier ondertekende onlangs als transfervrije speler een lucratieve verbintenis voor vier jaar bij Dortmund, dat uitgerekend door de club uit Parijs in de achtste finales van de Champions League werd uitgeschakeld.

Voor PSG is de nationale competitie al geruime tijd afgelopen. Door de coronacrisis werd het seizoen in Frankrijk eind april vroegtijdig beëindigd. Voor PSG wachten deze zomer echter nog wel de Franse bekerfinale op 24 juli tegen Saint-Étienne en de finale van de League Cup op 31 juli tegen Olympique Lyon. Daarna reist de Franse club, die nog wel tot landskampioen werd uitgeroepen, naar Portugal voor het minitoernooi in de Champions League. (ANP)

Gerelateerd

Stand