Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic - © Pro Shots

Zlatan hint op langer verblijf bij AC Milan

17 juli 2020
Zlatan Ibrahimovic heeft een aflopend contract bij AC Milan, maar een vertrek uit Milaan is nog niet zeker. De Zweedse topspits hint op een langer verblijf bij de Rossoneri.

Zlatan speelde woensdag zijn honderdste duel voor AC Milan en werd op het trainingsveld geëerd vanwege deze mooie mijlpaal. Na de felicitaties van Paolo Maldini in ontvangst te hebben genomen, sprak Zlatan Ibrahimovic op kenmerkende wijze zijn medespelers toe, maar hij had ook nog een hoopgevende boodschap voor de Milan-supporters.

"Het is een enorme eer om voor AC Milan uit te komen en ik hoop nog veel meer wedstrijden te spelen", aldus Ibrahimovic. 

De aanvaller ligt nog tot 31 augustus vast bij AC Milan. Ibrahimovic begon zijn profcarriere bij Malmö FF en speelde daarna voor Ajax, Juventus, Internazionale FC Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain, Manchester United, LA Galaxy en opnieuw AC Milan. (FOX Sports)

Jesus keert terug bij Benfica

18 juli 2020
Jesus keert terug bij Benfica
Benfica heeft de terugkeer van coach Jorge Jesus bevestigd. Bij de Portugese topclub stond Jesus eerder tussen 2009 en 2015 onder contract, een...