Samenvatting Paris Saint-Germain - Saint-Étienne

PSG wint beker, maar verliest Mbappé

24 juli 2020
Paris Saint-Germain lijkt het voorlopig zonder Kylian Mbappé te moeten doen. De aanvaller viel vrijdag in de finale van de Franse beker tegen Saint-Étienne al snel uit. Mbappé kreeg een harde schop van Loïc Perrin, waarna zijn enkel dubbel klapte. Perrin kreeg, nadat de beelden waren teruggekeken door de arbitrage, een rode kaart.

De overtreding zorgde voor een opstootje op het veld. Liefst vijf spelers ontvingen een gele kaart, onder wie de Nederlander Mitchel Bakker van Paris Saint-Germain.

Mbappé was al de tweede speler van PSG die de finale voortijdig verliet wegens een blessure. De Duitse verdediger Thilo Kehrer ging hem voor.

Paris Saint-Germain won de Franse beker wel. In het Stade de France won de Franse kampioen met 1-0 van Saint-Etienne door een doelpunt van de Braziliaan Neymar. 

Volgende week vrijdag kan Paris Saint-Germain ook de Franse League Cup nog winnen. Olympique Lyon is in de finale de tegenstander. In augustus komt PSG ook nog uit in de Champions League. Atalanta Bergamo uit Italië is dan in de kwartfinales de opponent. Het lijkt hoogst onzeker of Mbappé dan alweer van de partij is. De aanvaller liep in het stadion op krukken en zijn enkel was ingepakt. (FOX Sports/ANP)

Gerelateerd