Marlins Diaz
Marlins Diaz - © FOXSports.NL

Marlins voorlopig niet in actie in MLB

28 juli 2020
De wedstrijden van de Miami Marlins in de MLB zijn tot en met zondag uit het schema gehaald. De helft van de selectie van de Marlins is besmet met corona.

Vandaag hebben nog eens vier spelers positief getest op corona. Dat brengt het totale aantal op vijftien spelers en twee stafleden.  "Het lijkt ons niet meer dan fatsoenlijk de club de tijd te geven alles op een rij te zetten en te kijken hoe de volgende tests verlopen", aldus de MLB.

De Marlins openden het seizoen eind vorige week tegen Philadelphia Phillies. Kort daarna werden de eerste besmettingen geconstateerd. 

Gregorius

Uit voorzorg komen de Phillies van Nederlander Didi Gregorius voorlopig ook niet in actie. Hun wedstrijd tegen de New York Yankees werd dinsdag voor de tweede keer uitgesteld. De spelers uit Philadelphia zijn inmiddels getest, maar nog niet alle uitslagen daarvan zijn bekend.

The Yankees zijn inmiddels teruggegaan naar hun eigen stad, waar ze als alles volgens plan verloopt Philadelphia woensdag en donderdag ontvangen.

Fauci

Dokter Anthony Fauci, een van de voornaamste regeringsadviseurs op het gebied van infectieziekten, ziet in de ontwikkelingen een mogelijk bedreiging voor het voortzetten van de competitie. Helemaal pessimistisch is hij echter niet. "Het is ook een beetje pech. We moeten even de komende dagen afwachten. Alle betrokkenen hebben heel veel energie gestoken in een goed plan om weer te kunnen spelen. Ik heb nog steeds het gevoel dat het goed kan uitpakken." (FOX Sports/ANP)

 

Kelly 8 wedstrijden geschorst

30 juli 2020
Kelly 8 wedstrijden geschorst
Dodgers-pitcher Joe Kelly is 8 wedstrijden geschorst na zijn wangedrag op de heuvel op dinsdag. Tijdens de wedstrijd tegen Houston gooide Kelly...

Gerelateerd