Young Boys
Young Boys - © Pro Shots

Young Boys voor de derde keer op rij Zwitsers kampioen

vrijdag 31 juli
Young Boys heeft voor het derde jaar op rij de titel veroverd in de Zwitserse Super League De ploeg uit Bern stelde het kampioenschap veilig tijdens de voorlaatste speelronde. Young Boys won met 1-0 bij FC Sion en is met 5 punten voorsprong niet meer te achterhalen door FC Sankt Gallen.

Maandag sluiten de nummers 1 en 2 de competitie af met een onderling duel. De Luxemburgse middenvelder Christopher Martins maakte al vroeg in de wedstrijd het enige doelpunt. Miralem Sulejmani zat de hele wedstrijd op de bank bij Young Boys. 

 

Sankt Gallen, dat als tweede gaat eindigen, won met 6-0 van Neuchâtel Xamax. Spits Cédrin Itten maakte in het eerste half uur een hattrick. Met Ricky van Wolfswinkel in de basis kwam FC Basel niet verder dan 0-0 bij FC Thun. Van Wolfswinkel werd na ruim een uur spelen gewisseld bij de nummer 3 van de Zwitserse competitie. (ANP/FOX Sports)

Speelschema Tweede Divisie bekend

zaterdag 1 augustus
Speelschema Tweede Divisie bekend
De KNVB heeft ook het speelschema voor de Tweede Divisie bekend gemaakt. In het weekend van 5 en 6 september begint de kampioen van het seizoen...

Gerelateerd