Beugelsdijk & Fraser
Beugelsdijk & Fraser - © ANP

Sparta wil stunten met komst Beugelsdijk

13 augustus 2020
Sparta wil ADO-boegbeeld Tom Beugelsdijk graag aan de selectie toevoegen. Beugelsdijk zelf ziet een overstap naar Het Kasteel ook zitten.

Een transfer van Beugelsdijk zou een opvallende move zijn aangezien de centrale verdediger, inclusief zijn jeugdjaren, zeventien seizoenen het geel-groene shirt heeft gedragen en natuurlijk geldt als de absolute publiekslieveling van de ADO-supporters. 

Daartegenover staat dat Beugelsdijk één van de grootverdieners van ADO is. Daarbij hebben de Hagenezen met Peet Bijen en Boy Kemper deze zomer twee concurrenten voor Beugelsdijk in huis gehaald. 

Het contract van Beugelsdijk loopt nog één seizoen door. Sparta ziet daarom mogelijkheden en heeft bovendien verdedigend weinig opties. Henk Fraser zei afgelopen zondag nog in De Kuip dat hij hoopt op versterkingen. 

Van Stee

Sparta's technisch directeur Henk van Stee reageert tegenover VI ‚Äčop de belangstelling: "Van een akkoord is nog geen sprake. Het kan een dag duren, het kan twee dagen duren, het kan drie dagen duren. Dat dit nu naar buiten is gekomen komt niet van ons, maar ik ga het niet ontkennen."

Van Stee benadrukt dat de Rotterdammers achterin nog wat nodig hebben: "Het is geen geheim dat wij er een extra, ervaren verdediger bij willen hebben. Dan ga je kijken wat er beschikbaar is en Tom heeft aangegeven dat hij graag naar Sparta wil komen, omdat hij een goede band heeft met Henk Fraser."

Beugelsdijk bij Sparta, het zal voor menigeen even wennen zijn. De komende dagen zal er meer duidelijk worden over misschien wel de mogelijk opvallendste binnenlandse transfer van dit seizoen. (FOX Sports