Van den Brom & Ten Hag
Van den Brom & Ten Hag - © Pro Shots

Vanavond heerlijk duel in Eredivisie Comeback: Ajax ontvangt FC Utrecht

13 augustus 2020
De FOX Sports Eredivisie Comeback dendert door met vanavond Ajax tegen FC Utrecht. Bij het normaal altijd beladen duel zijn er nu 4.500 supporters welkom in de Johan Cruijff ArenA.

Ajax speelde zaterdag de eerste oefenwedstrijd van dit seizoen, thuis tegen RKC. Het werd een gemakkelijke avond voor de Amsterdammers. Bij het officieuze debuut van Antony werd er met 6-1 gewonnen, mede dankzij twee doelpunten van de Braziliaanse nieuwkomer.

FC Utrecht oefende in het kader van de FOX Sports Eredivisie Comeback twee weken geleden tegen AZ. De ploeg van John van den Brom kwam uitstekend voor de dag en won dankzij een vroege treffer van Simon Gustafson met 1-0 van de Alkmaarders.

Na het duel met FC Utrecht gaat Ajax op trainingskamp. Zaterdag vertrekt de selectie naar Oostenrijk. Daar oefent Ajax op 18 augustus tegen Wolfsberger AC en op 22 augustus is Red Bull Salzburg de tegenstander.

Woensdag speelden de beloften van Ajax en Utrecht tegen elkaar. Jong FC Utrecht trok aan het langste eind na een hoogstandje van Özcan Yaşar. 

Ajax - FC Utrecht is om 18.45 uur LIVE te zien op FOX Sports 1 (FOX Sports)