ADO Den Haag
ADO Den Haag - © Pro Shots

ADO rouwt om overlijden jeugdspeler

13 augustus 2020
ADO Den Haag heeft met groot verdriet en diepe verslagenheid kennisgenomen van het plotselinge overlijden van Kairan (Max) Wang. De jeugdspeler kwam bij een tragisch ongeval op vijftienjarige leeftijd om het leven.

"Vol ongeloof en machteloosheid werden we afgelopen week opgeschrikt door het dramatische bericht over Max. Een zeer sociale en gewaardeerde jongen, die zowel op als naast het veld in de bloei van zijn leven was", zegt algemeen directeur Mohammed Hamdi op de clubsite.   

"Het is verschrikkelijk, niet te bevatten en raakt ons allen hard. Onze gedachten zijn bij de familie, vrienden, stafleden en teamgenoten van Max. Vanzelfsprekend zal ADO Den Haag er alles aan doen om hen zo goed mogelijk te ondersteunen. We hebben de uitdrukkelijke wens van de familie om een aantal dagen te wachten met het brengen van dit nieuws uiteraard gerespecteerd."

Wang verhuisde ongeveer vijfeneenhalf jaar geleden van China naar Nederland en speelde bij DHC Delft en HBS Craeyenhout. Hij maakte in 2017 de overstap naar ADO Den Haag. Eerder dit jaar kreeg Wang een uitnodiging voor China Onder 16. Vanwege het coronavirus kon hij niet afreizen. (FOX Sports)