Beugelsdijk: "Ik help ADO en ga naar een fantastische club"

Beugelsdijk verruilt ADO Den Haag na 17 jaar voor Sparta

14 augustus 2020
Tom Beugelsdijk vertrekt definitief bij ADO Den Haag en tekent een contract bij Sparta. Beugelsdijk tekent voor twee seizoenen en trainde vanmorgen al mee op Het Kasteel.

Beugelsdijk had nog een contract voor één jaar bij ADO Den Haag, waar hij inclusief zijn jeugdjaren in totaal zeventien seizoenen heeft gespeeld. De publiekslieveling drukte zwaar op de begroting in Den Haag en daarnaast haalde ADO deze zomer met Boy Kemper en Peet Bijen al twee verdedigers in huis.

Fraser

Beugelsdijk werkte eerder bij ADO Den Haag samen met Sparta-trainer Henk Fraser. Fraser geeft aan dat de transfer tot stand is gekomen op initiatief van het kamp Beugelsdijk en ziet vooral in de winnaarsmentaliteit van de verdediger een grote toegevoegde waarde.

Martin Jol

Martin Jol, hoofd van het Technisch Hart van ADO Den Haag, staat stil bij het vertrek van Beugelsdijk. "Tom heeft veel betekend voor onze club in het laatste decennium en het zal voor iedereen in de Haagse familie wennen zijn om hem niet meer in onze geel-groene kleuren te zien voetballen. Wij bedanken hem voor zijn tomeloze inzet en wensen hem veel voetbalplezier bij Sparta Rotterdam in de komende jaren." (FOX Sports)