FC Utrecht presenteert Mimoun Mahi

Mimoun Mahi vertrekt naar FC Utrecht

17 augustus 2020
FC Utrecht heeft zich versterkt met Mimoun Mahi. De 26-jarige aanvaller komt over van FC Zürich en is na Daniel Arzani de tweede aanvallende versterking voor FC Utrecht. Mahi tekent een contract voor vier seizoenen.

Mahi maakte bij Sparta Rotterdam zijn debuut in het betaald voetbal, op 17 oktober 2012 in de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch. De linksbuiten verliet Rotterdam in 2014 om zich aan te sluiten bij FC Groningen. Na 138 wedstrijden voor de Trots van het Noorden, waarin Mahi 39 keer wist te scoren, vertrok de aanvaller naar FC Zürich. Mahi heeft twee interlands voor het Marokkaanse elftal op zijn naam staan.

“Mimoun is een aanvaller met power en scorend vermogen”, aldus Technisch Directeur Jordy Zuidam over de nieuwste aanwinst. “Hij is inzetbaar op alle posities in de aanval en met zijn specifieke kwaliteiten kan hij wedstrijden beslissen. Dat maakt ons team weer sterker en geeft ons meer mogelijkheden.”, vervolgt Zuidam. “We zijn er heel blij mee dat het ons is gelukt om Mimoun vast te leggen en dat hij gelooft in de ambities die we met de club hebben.” (FOX Sports)